Şimdi Senin Zamanın

Şimdi Senin Zamanın

Bugün CS2 Sınırlı Testini yeni bir harita (Cehennem!) ve tamamen yeni CS Derecelendirmesi ile güncelliyoruz. CS Derecelendirmeniz Counter-Strike performansınızın görünür bir ölçümüdür ve küresel ve bölgesel liderlik tablolarında nerede durduğunuzu belirleyecektir. CS Derecelendirmenizi almak için, güncellenmiş Premier modunda (Aktif Görev Pick-Ban rekabetçi modumuz) tek başınıza veya arkadaşlarınızla maçlar oynayın.

Şimdi Senin Zamanın

Ek olarak bugün, Sınırlı Teste mümkün olduğunca çok sayıda uygun oyuncuyu davet etme sürecine başlıyoruz. CS2 Sınırlı Test davetine hak kazanabilmek için oyuncuların CS:GO Prime statüsüne, aktif bir resmi rekabetçi eşleştirme Beceri Grubuna sahip olmaları ve resmi eşleştirme oyunlarının çoğunu Sınırlı Testin mevcut olduğu bölgelerden birinde oynamaları gerekir.


Zaman kazanmak

Geçtiğimiz on yılda, bir CS maçındaki yağları azaltmak ve tartışmasız tur sayısını azaltmak için ekonomi ve silah dengesine yönelik güncellemeler gönderdik.


Bu değişiklikler nedeniyle heyecan verici, rekabetçi maçlar daha az turla çözülebilecek. Ve daha kısa maçlar, oyuncuların daha fazla ve daha sık oynayabileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla CS2 ile Premier, Rekabetçi ve Majors için kural süresinde maksimum 24 tura geçiyoruz (beraberlik durumunda 6 raunt uzatmayla).


Topluluk uyum sağladıkça maçların yapısının ve akışının zaman içinde gelişmesini bekliyoruz. Ve bundan sonra nereye gideceklerini görmek bizi heyecanlandırıyor.

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları geldi!
Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları geldi!

Epic Games Store, bu hafta bir ücretsiz oyun ve World of Warships için oyun içinde çeşitli hediyeler dağıtıyor.Haftanın ücretsizi Death's Gambit: Afterlife, 22 Ağustos'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulacak.